Eszik a saját kutyaeledel

azoknak, akik nem az üzleti világban, ez a kifejezés, a “enni a saját kutyájának” azt jelenti, hogy hajlandónak kell használnia az eladott termék kihasználását. Tudod, mint “Nem csak a hajklub elnöke vagyok a férfiak számára … Hasonlóképpen tagok vagyok.” Vagy ebben az esetben: vegye saját tanácsát.

Heather, és gyakran telefonon hívok egy újabbat a munka után, valamint az állam után “Mi van ma délután?” Mit?! Mi, számos tevékenység szerzői, nem tudjuk elhinni valamit, amit ma csinálhatsz? “We should eat our own dogfood,” Heather may say, meaning that we should inspect the posts on our extremely own web site for an concept we may not have tried recently.

Annak ellenére, hogy megértem, hogy az állatkert félelmetes, általában lusta vagyok, hogy csomagoljak a pelenka táska, vagy olyan félelmetes, hogy a webes forgalom egy kis területen fog ragaszkodni egy kis fiatal gyermeknél, mint amennyit tudok kezelni . Ugyanakkor szükségem van arra, hogy átjussam a félelmeimet, valamint menjünk a kutyaszerű étkezéssel.

Fedezze fel, hogy ilyen ragyogó vagy más emberek gondozása, az együttérzés, valamint a nagyszerű tanácsok azonban nem olyan nagyok, hogy vigye? A mai nehézséged az, hogy olyan tevékenységet végezzen, amelyet esetleg felfedeztek, hogy valaki másra ajánlotta.

And if we haven’t believed of it ourselves… tell us about it utilizing the comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *