CapSIMAX – Maximalizálja a fitnesz teljesítményét

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Beismerem, hogy nem edzek olyan általában, mint kellene. Öt elfoglalt anyaként és egy sikeres online magazin futtatásaként csak hetente 2-3 nap alatt van időm. A fitneszprogramom általában egy reggeli futásból áll, és ha van idő, utána 20 perces edzést végezek. Amikor edzek, szeretek edzés előtti kiegészítést készíteni, hogy növeljem az energiámat és az állóképességemet. A reggeli futásom előtt általában összekeverek egy kreatint cukormentes ízesített vízzel. Nemrégiben azonban bemutattam valamivel, amely ugyanúgy működik, ha nem is jobb, mint a kreatin.

Az Omniactive bevezette ezt a Capsicum kivonattal készített étrend -kiegészítőt, amelyről bebizonyosodott, hogy javítja a fizikai teljesítményt és növeli az energiatermelést. A Capsicum kivonat a CapSIMAX® kapszulákban a vörös-forró chili paprikából származik.

Hogyan működik a capsimax?

A CAPSIMAX® koncentrált, nagyon aktív, természetes capsicum kivonatot használ a vörös-forró chili paprika-ból, amely az égés nélküli kapszaicin összes hőjét továbbítja. Szabadalmaztatott Omnibeagtm technológiával készítve, a Red-forró chili paprika által a természetes, természetes kapszicum kivonat koncentrált, egy szabályozott kiadású bevonatba van beágyazva. A CAPSIMAX® a kapszaicinoidok hatékony szintjét biztosítja a nem védett piros paprika orális és gyomorégető érzése nélkül.

A kapszaicinoidok a CapSIMAX® -ben támogatják az energiatermelést az egészséges anyagcsere, az energiatermeléshez szükséges zsírok mozgósításával (lipolízisnek nevezett eljárás) és a termogenezisnek a testben hőt generálásával.

A tanulmányok kimutatták, hogy az emberek, akik kiegészítőt kapnak a kapszicum kivonatával, sokkal több súlyt veszítettek, és sokkal több sovány izomtömegűek voltak, mint azok, akik nem. Például egy randomizált, placebo-kontrollos, kettős vak vizsgálatban 45 elhízott résztvevőt rendeltek kiegészítőnek, beleértve a CAPSIMAX®, málna keton, koffein, fokhagyma, gyömbér és citrus aurantium vagy egy placebót. Nyolc hetes napi kiegészítés, a kalóriatartalmú étrend és a testmozgás edzése után a CapSimax-tartalmú kiegészítőt szedő csoport sokkal több súlyt, sokkal több testzsírt és sokkal több derék- és csípő girtot veszített el, mint a placebo csoport (capsimax.com/capsimax -különbség).

A kapcsolódó szülés utáni örökké

Körülbelül egy hónap telt el, mert elkezdtem szedni a CapSimax® -t. Annak ellenére, hogy csak a hetente 2-3 napig tartom a reggeli futás előtt, rájöttem, hogy sokkal több kitartóm és energiám van az edzésemhez. Nem veszítettem el súlyt, és nem kaptam sokkal izomtömeget, azonban ez nem része a fitnesz céljaimnak.

Ha érdekli, hogy sokkal többet megismerjen a capsimax -ról, vagy szeretné kipróbálni, nézd meg a capsimax.com oldalt.

*Nyilvánosság: Kaptam egy üveg CapSimax® -t cserébe a felülvizsgálatért. Minden vélemény pontos és 100% -ban az enyém.

Link erre a bejegyzésre: capsimax-maximalizálja a fitnesz teljesítményét

5/5

(1 áttekintés)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *