Kedvenc hagyományom: A karácsonyi öröklés

az álom: örömmel kis gyerekek a piros és a zöld csíkos pizsamákkal a karácsony estéjén

Bár nem mindig emlékszem, hogy a Santa Claus évről évre szól, mindig emlékszem a kedvenc családi hagyományomra, hogy megvásárolhassam a gyermekeimnek, hogy karácsonykor nyitottak.

A kisgyermekektől a Tweenig, nézze meg ezeket a Candy-Cane csíkos Santa pizsamát (az anya! Túl izgatott vagyok) körülbelül 17 dollárért.

These Christmas-y Leveret green and red striped PJs are about $14 for preschooler and toddler sizes. És – szerencsés! – Mama méreteiben is jönnek! A gyerekeim ezeket az egész évben viselik.

Ezek a rénszarvas hosszú johns 16 dollárért állnak rendelkezésre a 3T-tól 14-ig. Gondolhatsz egy 14 évesre ezekben? Most nem tudom abbahagyni az összes olyan unokatestvér gondolkodását, amely a harisnya előtt áll.

Ez a flanel pizsama csomag az egész családra és a kisállatra vonatkozik. Azt hittem, túl aranyosak, hogy nem megosztani, de figyelmeztetek arra, hogy a méretek és az árak vadul változnak 9 és 60 dollár között.

Hangulatos illeszkedő ünnepi pizsamák az egész család számára Amazon segítségével

Szeretem ezt a kockás Jammie-t minden korosztály számára. Milyen bájos lenne a két éves a flanel lumberjack “manjamas”? Lehet, hogy kissé könnyedén varrhat egy megfelelő pihentető aljzatot a család többi részére Whitney bemutatóval. Szeretem aludni flanelben, és gyűlölöm a gyapjú alvást, ha kíváncsi.

Ho ho hó! Öltöztesd meg, mint a Santa kedvenc elfe, és egész évben megrepedt. Az árak körülbelül 13 és 20 $ között vannak, és a méretek a kisgyermek és az óvodai. Our family has a Santa hat just for fun that would top off this outfit perfectly for about $6.

Ezek a Candy Cane csíkos pizsamák Hatley meghaladják a szokásos 20 dolláros küszöböt egy jó üzletért, de örökké tartanak (2-12. Méretek). Tapasztalatomban egy kicsit kicsi. Kisebb kisgyermekméretek is rendelkezésre állnak.

Míg szeretem a pizsamát illesztve, nem mindig találom a Holday-Themed Fammies-et az árkategóriában, amit szeretem. Egy év, volt a három- és egy éves buta dinoszaurusz hálóruhában. Szóval, tényleg bármi megy.

Ebben a képemben a tavalyi évek, a pihentető csíkos karácsonyi pizsamák nem voltak karácsonyi színek, így visszaállítottam a fotószűrőt fekete + fehérre. Tudod kitalálni, hogy milyen színek vannak? Itt vannak a választásod.

Vannak társulási kapcsolatok ebben a hozzászólásban; Minden vélemény az enyém.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *