Hogyan készítsünk egyszarvú jelmezt

, ha kritizálnom kell az egyszarvú jelmezt, amelyet csecsemő Allie -t készítettem, azt állítanám, hogy a kürtje ugyanolyan hatalmas a bit fejéhez. Ettől eltekintve, amit használ, kényelmes és szeszélyes is, valamint szerencsére nem képes kritizálni az öltözött módszert. valamint az egyszarvúak? Trenden vannak.

Amit követelsz egy csecsemő egyszarvú jelmez készítéséhez

Egy pár fehér pizsama vagy szokásos fehér öltözék volt az üres vászonom.

Félemként ezt a (lent) grafikát kaptam egy Doodlepants promóciós e-mailben, tehát ha tetszik a beépített egyszarvú fülekkel rendelkező kapucnis, rendeljen az Amazon-tól.

Nem igazán tudom, hogy embléma van arról, hogy mit öltöznek fel, mint a jelmez mellére. Ez a 80-as évek boltokban vásárolt jelmezekre emlékeztet. Egy fiatalember műanyag Garfield maszkot, majd egy műanyag nagy füstöt viselne, amelynek fotója Garfield -ről a törzsen. MIÉRT?

Oké, vissza a DIY Unicorn -hoz, itt vannak az egyszarvú jelmezek minden darabja, amely a fehér testből felépül.

Források: Fehér PJ -k | Â Gold Sticky Faam | Mini Boa | Szivárványos babylegs

Először a kürt, mivel ez a jelmez egyetlen trükkös része. Â Vettem arany ragasztóhabot, és egy 8 × 10 lapot vágtam egy negyed körbe.

Gyorsan rájöttem, hogy ha levágom a ragadós hátulról, és kúpba hajtogattam, akkor a kúp egész belseje ragadós lenne, és bármilyen hajba húzza az Allie fejét, ezért feltettem Belül egy hulladékpapír, amely levágja annak biztosítása érdekében, hogy csak a kürt másik oldalán be kell tartanom a csíkot.

Két oldalra lyukasztottam lyukakat, az alsó szél közelében, majd egy csőtisztítót használtam a kürt csatlakoztatásához egy fejpánthoz, amelyet aztán egy mini tollhosszúsággal csomagoltam.

Biztos vagyok benne, hogy van bármilyen más módszer is, amely ezt megteheti, ideértve az egyszarvú kürt megrendelését egy macska vagy ez a farok, valamint a kürt egy gyerek számára.

Az Allie egyszerű egyszarvú farokához a biztonság még egy hosszúságú csillogó boa -t rögzítettem.

És ez az! Még nagyon elégedettnek tűnik a csillogó csodálatos énjével.

[Minden kép: Heather & Whitney, az újonc anyukák, minden jog fenntartva]

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *