Easy Trader Joe receptje: lencse pörkölt

Még soha nem írtam receptet, ezért kérjük, bocsásson meg, amikor megosztom ezeket az utasításokat. Körülbelül hetente egyszer készítem ezt a lencse pörkölt ételt, és egyáltalán nem tart idő. Mind a három nagyszülőknek kiszolgáltam, és mindegyiküknek tetszik. Ráadásul körülbelül 10 hónapos korában elkezdtem adni a lányomnak, és imádta. Tele van a táplálkozással, tehát miközben egy paradicsomos leves alapú lencse pörkölt étkezése pufók kis ujjaival undorító és rendetlen, nem tudok panaszkodni.

Az összes összetevőm a Trader Joe -tól származik. Ha nincs kereskedő Joe’s, akkor előfordulhat, hogy a saját lencsét meg kell főznie, ebben az esetben a recept előnyeinek 90% -a eltűnt. De az Ön számára, hogy a Trader Joe vásárlói, itt találhatók a kedvenc Easy Lencs pörköltem részletei:

Összetevők:

+ Fél doboz paradicsom és sült piros bors leves+ Egy csomag előre főtt párolt lencse (a hűtött szakaszban található az előre vágott zöldségek közelében)+ 1 teáskanál kömény+ édesburgonya darabok (opcionális)

Bocsásson meg az édesburgonya megjelenését. Azt hiszem, csak a felét mostam. Ha édesburgonyát ad hozzá, kb. 3/4 csésze és hely egy mikrohullámú tartályba, például egy Pyrex mérőpohárba. Fedjük le vízzel és mikrohullámú sütővel 4 percig. Drain és tegye félre. (Hagyom a bőrt, de nagyon ropogós vagyok.)

A lencse csomag üres tartalma egy közepes méretű edénybe. Rázza meg a tartály levest, és öntse a lencséket, amíg nem fedezi. Melegítsük közepes tűzzel, alkalmanként keverve.

Adjunk hozzá köményt. Adjunk hozzá édesburgonyát (vagy ne). Főzzük, amíg egészen melegítik.

Tálaljuk a parmezán és néhány vetőgép permetezésével.

Ez az egyszerű lencse pörkölt könnyen tárol a hűtőszekrényben, és fantasztikus módja annak, hogy egy barátot szórakozzon ebédre, vagy egy vacsorát táplálóbban tápláljon, mint a gabonafélék két éjszaka, amikor a partnere nincs a városban.

Gyerekbarát? Mondd meg Te. Van egy, aki ember méretű adagot fog enni, és egy másikat, aki nem érinti meg egy tíz láb hosszú pólussal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *