A legjobb csecsemő- és teherautó -ülés 2022 -ben – mit kell keresni és miért!

Új anya, valamint apu is sok döntést von maga után. Fel kell fedeznie az óvodát, össze kell állítania a csecsemőjogi nyilvántartási listáját, tudnia kell, mit kell hoznia a kórházba, a lista végtelen. Így azért vagyunk itt, hogy segítsünk a döntéshozatalban, valamint ebben az esetben a legjobb csecsemő- és teherautó-ülések kiválasztásával. Felülvizsgáljuk, amit tudnod kell arról, hogy mi a legjobb csecsemőautók és teherautó -ülés az új örömcsomaghoz, valamint mit kell keresnie.

Amit tudnod kell a csecsemőautókról és a teherautók ülésekről

A csecsemőknek hátrafelé néző autókban és teherautó-ülésen kell kezdeniük a kórház elhagyása óta. A hátrafelé néző autók és a teherautók ülések biztonságban tartják őket, mivel azokat a gyerek megfelelő támogatására, valamint apró testük megfelelő védelme céljából. A csecsemőknek nincs izomtónus vagy csontvázszerkezete, hogy támogassák magukat, valamint egy hátrafelé néző autók és teherautó-ülések bölcsőkkel rendelkezzenek, valamint kínálják a szükséges támogatást, valamint a biztonságos lovagláshoz szükséges szöget.

A gyerek növekedésével hátrafelé néző autókban és teherautó-ülésen kell maradniuk, amíg el nem érik a maximális súlyt vagy a magasságot a gyártó utasításai szerint az adott autókra és a teherautó-ülés modelljére. Ezzel az iránymutatással egy gyereknek hátrafelé néző autókban és teherautó-ülésen kell maradnia a csecsemőtől körülbelül 2 éves korig.

Csecsemő- és teherautó -ülések típusai

Tekintettel arra, hogy a gyermekek újszülött kortól kezdve hátrafelé néző autókra és teherautó-ülésre lehet szükségük a kisgyermekkorig, a jelenlegi piacon vannak olyan lehetőségek, amelyek figyelembe veszik ezt, és segítenek a szülőknek pénzt megtakarítani, valamint a nehézségeket. Több autót és teherautó ülést kell beszereznie egy gyermek számára.

Csak hátra néző: Ez a hagyományos csecsemő- és teherautó-ülés, amelyben általában fogantyúk vannak, amelyek a gyerekhez és az autóhoz hasonlóan. Ez a stílusú autók és teherautó -ülés egy alapot használ az autók és a teherautó ülések bölcsőjéhez, valamint gyakran kompatibilis a babakocsival.
Konvertálható: Ez egy hátrafelé néző autók és teherautó ülés, amely néhány beállítással előre néző autókká és teherautó-ülésekké „konvertálhat”.
3-in-1: Ez egy olyan autók és teherautó-ülés, amely hátrafelé forduló, „konvertál” előre néző, valamint néhány kiigazítással a támogatásnak az emlékeztetőhelye lehet, ha a gyerek meghaladja a követelmények.

Autóülés telepítése

Az autók és teherautók bármely típusú életkorának egyik hagyományos hibája az, hogy a megfelelő telepítés során sok olyan probléma van. A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy autója és teherautója helyesen van -e felszerelve, az a legközelebbi gyerek utasbiztonsági szakember vagy a CPST kutatása. A helyi rendõrség vagy tűzoltóság gyakran autókkal és teherautó -ülés -ellenőrzési rendezvényekkel rendelkeznek a válasz kérdésekhez, valamint a telepítések segítségével. A helyi orvosi létesítménynek szintén lehet CPST -je, bár a kutatást és tovább kell hívnia, ideális esetben a csecsemő születése előtt.

Két fő módja van az autók és a teherautó -ülések telepítéséhez a hagyományos övvel vagy egy fejlett reteszelő rendszerrel. Mindkét módszer megértése segít kiválasztani az autójának legjobb autóit és teherautó -ülését, valamint időt takarít meg, amikor az ülés telepítésére vonatkozik. Mindkét módszer hasonlóan biztonságos. Egyes autó- és teherautó -ülésmodellek lehetővé teszik a telepítési módszert, másoknak előírhatják az egyik vagy a másikra vonatkozó előírást. Soha ne használja mindkét módszert, hacsak a gyártó utasításai igazolják, hogy elfogadható -e.

Pro javaslat – megállhat a helyi tűzoltóságnál, és a tűzoltók helyesen telepíthetik autóját és teherautóját. Örülök, hogy megteszik.

A 10 legjobb csecsemő- és teherautó -ülés

These top 7 cars and truck seats cover all three infant cars and truck seat types; rear-facing only, convertible, as well as 3-in-1. Each type has its own benefits from simple bring handles in a rear-only to legroom as well as cup holders with a forward-facing, as well as a grow with me style with the 3-in-1.

1. Chicco Keyfit 30 infant Carseat

Let’s kick things off with the Chicco Keyfit 30! It performs very well in accident tests, giving parents peace of mind about safety. This is likewise one of the simpler cars and truck seats to install with Chicco’s LATCH system. The bubble indicator makes it clear when you have got the cars and truck seat placed correctly, which is a great anxiety-reliever.

Aside from the incredible safety features, this cars and truck seat is very comfortable as well as made of durable, simple to clean fabric. It is compatible with numerous different strollers also, which makes it a great option if you aren’t sure on a stroller yet!

Available Here!

2. Peg Perego Primo Viaggio Nido cars and truck Seat with load Leg Base

Peg Perego has been a brand I have loved for quite a while. Their quality is hard to replicate. You will discover with a Peg Perego that you will not only get a cars and truck seat you love mindazonáltal az, ami valóban tart. Ez az autók és teherautó -ülés fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik a baba számára. Ez magában foglalja több mint 10 különböző pozíciót, hogy csecsemője üljön.

A motorháztető SPF 50. A párnáknak két különböző szakasza van. Az egyik akkor van, amikor csecsemőjének újszülött, és szüksége van a további nyakra, valamint a fejpárnára, valamint a másikra egyre növekvő csecsemő. Az autók és a teherautó ülés szintén elég egyszerű tisztítható, melyet, anyát szeretni fog.

Elérhető az Amazonon!

3. Graco Snugride 35 csecsemő- és teherautó -ülés

A hátrafelé néző, csak csecsemő- és teherautó-ülésként a Graco Snugride 35 csecsemő- és teherautó-ülés az egyik legkönnyebb a piacon. Egy kattintási link alaprendszerrel működik, amely védett illeszkedést kínál, valamint a kattintás megerősíti az elhelyezést. Ez a modell az összes többi Graco termékkel működik, amely a kattintási link rendszert használja, ami lehetővé teszi a babakocsi vagy más autók és teherautó -ülések használatát. Van egy beépített napfényelő, fogantyúk és beépített fejtámasz.

Ellenőrizze a jelenlegi árakat itt!

4. Biztonság 1. Sima Ride Utazási Rendszer

Egy másik, csak hátsó csecsemő- és teherautó-ülés, amely integrálódik a babakocsiba, a biztonsági 1. sima utazási rendszer. Ez az autók és a teherautó ülés egy babakocsival érkezik, ami kissé megkönnyíti a vásárlást. A babakocsi az autókkal és a teherautókkal való használat nélkül működik, hogy megmentse a későbbi frissítés gondját. Az autók és a teherautók ülés QuickClick -et használ a biztonság és a biztonság érdekében, valamint megerősítve, hogy az ülés az alapon helyesen helyezkedik el. A heveder a kényelem érdekében állítható, amikor a gyerek növekszik.

Ellenőrizze a jelenlegi árakat itt!

5. Evenflo Tribute LX kabrió és teherautó – legjobb csecsemő- és teherautó -ülés – Költségvetési terv barátságos

A konvertibilis autókhoz és a teherautókhoz, amelyek elegendőek az utazáshoz, az Eutflo Tribute LX kabrió és a teherautó ülés szilárd választás. Ez az ülés a hátrafelé néző és az előre nézőig tart, valamint a csecsemő fejének támogatása, amelyet a gyerek növekedésével el lehet távolítani. Többszörös felvételi hámlemezek, valamint egy olyan testpárna, amely kényelmes és egyszerűen tisztítható, ez egy nagyszerű kabrió és teherautó ülés. A hozzáadott funkciók közé tartozik a cserélhető kupatartó, valamint a gyors heveder kiadás az egyszerű és ki.

Elérhető az Amazonon!

6. Biztonsági 1. útmutató 65 kabrió és teherautó ülés

A Biztonsági 1. útmutató 65 konvertibilis autók és teherautó -ülés egy újabb nagyszerű lehetőség az utazáshoz, valamint egy kisebb lehetőség az autók számára. Ez az ülés pontosan egy hátsó ülés helyére illeszkedik, ami azt jelenti, hogy a járműtől függően három ilyen ülésen átjuthat a hátsó padon. Ugyanígy egy nagyon könnyű és kompakt modell, öt heveder magassággal, három csat helyszínen, valamint eltávolítható kupatartóval.

Ellenőrizze a jelenlegi árakat itt!

7. Maxi-Cosi Mico Max 30 csecsemő- és teherautó-ülés

Ez az autók és teherautó -ülés az osztály egyik legkönnyebb, valamint az autók és a teherautó -ülés áthelyezése az alapból a babakocsiba egyszerű, gyors és egyszerű. Van egy csecsemő -támogató rendszer, amelyben a babakocsi kompatibilis sok prémium babakocsival, egy kontúros hordtáskával, valamint egy kibővíthető lombkoronával. Mert ha vannak kiömlések és nyársak, amelyek tudatosak; Az anyag dezodorizál, és vonzza a folyadékot a bőrről, és nagyon egyszerű tisztítást végez.

Elérhető az Amazonon!

8. Biztonsági 1. Növekszik, valamint a 3-in-1 autók és a teherautó ülés

A biztonsági 1. Biztonsági növekedés, valamint a 3-a-1-es autók és a teherautó-ülés hátrafelé néző, előre néző, valamint egy övek emlékeztetője a választott konfigurációtól függően. A hevedertulajdonosok segítenek a hevederek nyitva tartásában az egyszerű be- és kimenéshez, valamint a heveder és a fejtámla állíthatóak. Az egyszerű mosáshoz, valamint a hozzáadott csészetartókhoz kivehető párnázással ez a 3-a-1-es autók és teherautó ülés nagyszerű lehetőség.

Elérhető az Amazonon!

9. Graco 3-in-1 Nautilus 65 LX HARNESS BOOSTER autók és teherautókülés

Az utolsó 3-in-1 opció a Graco 3-in-1 Nautilus 65 LX HARNESS Booster autók és a teherautó-ülés. Ez a modell a Simply Safe Change kábelköteg -rendszert tartalmazza, amely lehetővé teszi a heveder és a fejtámla megváltoztatását egy mozgásban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a növekedésük során megfelelő illeszkedés. Az előretekintő konfiguráció magas hátú stílus, valamint az emlékeztető háttér nélküli emlékeztető. A funkciók szintén magukban foglalják a kupatartót, valamint a 3 hüvelyes beállítást.

Ellenőrizze a jelenlegi árakat itt!

10. Britax Boulevard ClickTight kabrió és teherautó ülése

A Britax már jó ideje ismert, hogy a legbiztonságosabb autók és teherautó -ülések körül legyen, ezért következetesen az első számú lehetőségünk a legjobb csecsemő- és teherautó -ülésekre. A keret acélból készül, hogy erős védelmet nyújtson, és az oldalsó ütésnek az acél alapja mellett két védelmi réteggel rendelkezik. A Britaxnak szintén nagyon jó és tágas háló ülése van, hogy sokkal jobb légáramot biztosítson az autókban és a T -benRuck Seat. Ez az autók és a teherautó -ülés valóban a legjobbak egyik legjobbja.

Ellenőrizze a jelenlegi árakat itt!

Bármilyen kérdéssel rendelkezik a csecsemőautókkal és a teherautókkal foglalkozó ülésekkel kapcsolatban, teljesen szabadon hagyjon kérdést a megjegyzésben, és kérdéseket tegyen fel az újonc anyák Facebook csoportjában. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen más anyukákkal, ossza meg a javaslatokat, és tanácsot kapjon.

Hasonlóképpen élvezheti:

Baba előrehaladás – A 10 legjobb játék a 6 hónapos babád számára

Terhességi divat- A legjobb anyasági farmer 2022- A szerkesztők legfontosabb válogatásai

A legjobb kocogó babakocsi a piacon a legjobban!

21 olyan elem, amellyel megszállott vagyok a fazekas pajta csecsemőjogi nyilvántartásom miatt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *